onsdag 12 februari 2014

Självporträtt

Häromdagen satt jag och ritade, det blev en sorts självporträtt. Eller rättare sagt, jag ritade en massa små olika figurer/symboler/bilder som på olika vis kunde kännas som jag. När jag var klar såg jag att i mitten av bilden, och störst av alla, hade jag ritat en riktigt riktigt arg figur. En som stampar i golvet och är högröd i ansiktet och viftar med sina arga arga armar. Hm. Jamen det stämmer nog, jag är så arg just nu och jag vet inte varför.

Det klart, jag kan tänka ut olika tillfälliga saker som irriterat mig det sista, men det är något annat. Jag har inte stickat något precis, sen sist jag skrev, det kanske är det som är felet. Eller så har jag inte stickat för jag är så arg, svårt att veta vilket.

Idag har vi i alla fall varit på hundpromenad, fast utan hunden som inte hade den rätta orken idag. :-) Det småregnade lite när vi började, men senare kom solen faktiskt fram en stund.

Önskar att jag haft en dragkrok på bilen. Sonens nya soffa står i Alingsås och väntar på att bli hämtad men min bil är ju inte till någon nytta i detta sammanhang. Det är inte första gången vi hade behövt den där dragkroken. Nåja, han löser det förstås, det brukar han göra, men jag hade ju gärna velat hjälpa till.

Igår tog jag i alla fall tag i den senaste babykoftan och den ska nog bli klar ikväll tänker jag. Det skulle föreställa blommor på framsidan men blev mest som klotter tycker jag - inte alls nöjd - men det får vara så.


Dålig bild, men det är alltså ärmar som lite i kanten på bilden just är ihopstickade med kroppsdelen.

Sydde ett lapptäcke till också, men det blev bara "så där" så det slipper ni se...

Ja ni hör ju, jag är genuint och gediget tvärsur. Men en sak som fick mig att dra lite på munnen var det här inlägget i min systers blogg. Det är faktiskt lite lustigt att vi fristående från varandra väljer samma garner... :-)2 kommentarer:

  1. Ibland vet man inte varför man ara inte är på humör...
    Hoppas det går över snabbt!!

    SvaraRadera
  2. Ilskan har nog en funktion. Som att man blir så glad sen när den går över t.ex.
    Vad ska hända med alla små koftor o mössor? Många barnbarn på gång?

    SvaraRadera