fredag 13 september 2013

Sockor70 gram Fabel och gult Karusell - man kan nästan ana liiiite att det är fjärilar där överst på skaften, väl? om man vet om det? nja...


... de är lite stökiga liksom, i mönstret men jag känner mig glad av dem...

... och de är specialkonstruerade för mina fötter, med tå-intagningar bara från en sida.


Det där var mitt sista ufo, som sagt var, så de sista dagarna har jag funderat lite på vad det ska bli nu. Jag började med att bestämma att jag får ha tre stickningar igång samtidigt. Man behöver liksom ha lite val, och det behövs olika sorters stickningar för olika tillfällen. Det är rätt trevligt att gå och grunna på nästa projekt. 

Fast idag grunnas det inte så mycket i mitt huvud, vaknade med dunderhuvudvärk på alla håll och kanter. Det är nog förändringarna i vädret - här har hittills fortfarande varit soligt och fint men är kallare och det var dramatiska moln idag. Jag har ont i benen också, men det är liksom mer godartat och uthärdligt för det beror bara på att jag förflyttat mig runt huset på huk - tre varv! Först med en stålborste, sedan med skurborste och alg- o mögeltvätt i en hink. Slutligen rullade jag på ny färg. På sockeln, alltså.


Jag sköljde ju också, så klart, men då behövde jag inte sitta på huk...

3 kommentarer:

 1. Vad fint det blev! Både socklen och strumporna. Vad skönt att inte ha några projekt på gång och bara kunna klura, det kommer aldrig hända mig.

  SvaraRadera
 2. Fina sockar!

  Och fin sockel. Det är skönt när man tar sig tid att göra sådana där jobb. Kanske inte det roligaste som finns, men det brukar kännas väldigt bra efteråt.

  SvaraRadera
 3. Socka och sockel! Fjärilarna syns inte så mycket på fotona men kanske mer i verkligheten? Och sockorna är fina ändå, smältande ljuvlig färgblandning!

  SvaraRadera