söndag 1 september 2013

Hm...

... det skulle ju egentligen vara stickade kanter runt ärmarna också, men när jag hade stickat den ena tyckte jag inte det blev bra så jag repade bort den igen. Får fundera lite, men jag tror jag lämnar de "råa" kanterna faktiskt. Så - färdig! Den är stickad av vävgarn, bomull 8/2 och två trådar.285 gram gick det åt. Jag har en ond aning att den blev lite för tung i strukturen och därför kommer mista formen direkt. Å andra sidan har den ju faktiskt väldigt lite form redan från början, det är ju själva vitsen med en sådan här topp, bred och lite pösig. Ja, vi får väl se.

Helgen har jag tillbringat hos mamma, nu är jag trött och tänker snubbla i säng omedelbums.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att ärmkanterna är riktigt snygga som de är. Jag skulle absolut låta dem vara.

  SvaraRadera
 2. Råa kanter blev ju alldeles utmärkt. En väldigt fin och användbar pösigt "oformlig" bomulls-topp. Tänk vad du hade kunnat använda den under de två senaste åren om den inte bara hade blivit liggandes som ett ufo... :)

  SvaraRadera
 3. ärmkanterna blev bra tycker jag,,så låt dem va! ha de bra!

  SvaraRadera
 4. Den blev fin! Min alecia beth som är stickad i samma garn håller formen väldigt bra efter några användningar, men den va inte lika tung heller, samtidigt som form på din topp kanske inte är lika viktigt. Å hurra den är klar!

  SvaraRadera