tisdag 17 september 2013

Fotograferingstrassel

Jag har ju alltid det här problemet att här inte finns någon som kan fotografera mig i mössor, tröjor och sjalar. Nu har jag i alla fall hittat självutlösaren på min nya mobil, så nästa gång kanske jag kan hitta på något ställe att placera den och så skutta iväg och inta tjusig position, förhoppningsvis på rätt ställe. Blir nog skojigt.

Idag körde jag ändå liksom fast. Äntligen kom jag mig för med att förlänga ett mobilfodral jag stickat för längesen och aldrig använt och som var för kort för nya mobilen. Men det är ju inget roligt att fotografera fodralet tomt. Då ser man inte hur det blev.

Här hjälper ju inga funktioner alls. Ingen är så snabb att de kan fotografera mobilen i sitt fodral med samma mobil. Fast jag är yr i skallen inser jag faktiskt det.

Men kanske just för att jag är yr i skallen tog det en bra lång stund innan jag kom på att jag ju faktiskt har den gamla mobilen att ta till... :-)


(Insåg att mina sockor inte alls liknar dem jag sa mig vara inspirerad av så nu blir jag ju "tvungen" att sticka ett par till. Stackars stackars mig, eller hur... :-) )

1 kommentar: