torsdag 27 juni 2013

Jag stickar!

En planerad present lockade och tjatade och det bara inte gick att låta bli - i förrgår lade jag upp och stickade mudden och igår... ja, jag vet inte jag, men det blev visst inte så väldigt mycket annat gjort. :-) Och det var hääääärligt att sticka...

Kan inte tänka mig att presentmottagarna läser min blogg, men lite av en chansning är det förstås.


Började till och med på vante nr 2...


... om ni tycker att den nya mudden är betydligt mindre än på första vanten så stämmer det och det är meningen. Nu ska jag tänka ut hur jag ska minska mönstret på vanten så att de båda blir lika trots storleksskillnaden.

Garnet är tretrådigt ull från Kampes.

Jag är tillräckligt nöjd med hur pass jämnt jag stickat - mindre nöjd med att denna stickfest fick trigger-fingret att börja hänga upp sig igen :-( Innan jag tog till stickorna hade jag börjat tänka att jag kanske kunde slopa läkarbesöket trots allt, men inte då. Folk muntrar upp mig med hur ont det gör att få en kortisonspruta, men det kan ju ändå inte vara värre än att inte få sticka?

Hm, försökte få ihop något skämt om det när jag såg vad jag skrivit: spruta, sticka (som i stickning), sticka (som i springa sin väg), sticka (som i stickas med spruta). Här ska stickas, i alla fall!

3 kommentarer:

  1. Äsch, ett stick gjort på ett kick! Tyckte verkligen inte att det var så farligt och i detta sammanhang definitivt värt det! Fin vante!

    SvaraRadera
  2. Jättefin vante,, inte gör det nått fast det är ett varv kortare..man märker det inte sen. ha det bra!!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin present! Hoppas att vantarna passar och blir uppskattade!

    SvaraRadera