onsdag 17 april 2013

Vad kan det vara?

Jag fortsätter att vila mitt finger från stickning - det har absolut blivit mycket bättre, men inte bra. Såpass mycket bättre att jag tänker att vårdcentralen nog inte behövs den här gången. Hur som helst, jag syr. Igår väldigt sakta och med många vilopauser. Men vad bidde det?


... vänta ...


... vänta ...


Lite sned och vind som allt jag syr (jag är verkligen en glad amatör när det gäller sömnad), men här är den, min nya stick-mapp för knitpro-stickorna.


Man ser direkt ett förfärande fel, eller hur. Alltför många tomma stick-fack!


Det är sytt som ett fodral med tryckknappar i vänster kant, så att man kan plocka loss det och tvätta vid behov. Inuti en omkonstruerad gammal arkivmapp, ryggen var onödigt bred men för övrigt behöll jag storleken.

Även i kabelfacken sitter det tryckknappar så att de inte ska trilla ur.


Jag är väldigt nöjd, måste jag säga. Som sagt var, ingen perfekt sömnad, men för övrigt blev den precis som jag tänkt mig.

Nu ska jag dricka något varmt och lägga mig i soffan. Natten var hemsk, åh fy vad det är synd om mig... :-)

5 kommentarer:

 1. Jag tycker det blev jättefin! Är mycket imponerad. Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Du vilar väl fingret från vedhuggningen också hoppas jag ;-) Snyggt fodral, jag är liksom Ann imponerad!

  SvaraRadera
 3. Du är verkligen ingen amatör som lyckats få till en sådan fin förvaring för stickattiraljer. Mina attiraljer ligger i huller och buller i en låda :-) Det skulle inte hjälpa med förvaringsfack, de hamnar ändå alltid till slut i en enda röra i lådan. Jag förstår att du gjort dig illa i ett finger, hoppas det läker snabbt.
  Bästa Hälsningar
  Eva

  SvaraRadera
 4. Imponerad! Så praktiskt och fin förvaring du sytt!!

  SvaraRadera
 5. Så jobbigt det låter med ett int finger för en stickare!

  Smart och snyggt fodral tycker jag iaf! Kanske är det ett sånt jag ska satsa på? I dgsläget ligger alla knitpro-prylar i en hel radda olika små påsar och fack vilket visserligen funkar, men det är lite tradigt att kolla igenom fyra olika fack för att gå ihop rätt kabel med rätt spetsar... ;)

  SvaraRadera