lördag 27 april 2013

Listor

Jag älskar listor! Idag har jag en liten extralista med saker som jag absolut måste göra innan jag åker till mamma. Tanka bilen till exempel. Packa, minst tandborste och mediciner. Blogga står där också, fast det var lite tveksamt om den skulle komma på absolut nödvändigt eller någon annan.

Igår stickade jag. Som en vansinnig, intensivt och beslutsamt och så fort jag kunde för att trycka in jättemånga maskor under detta avbrott från stick-siestan. Fick färdigt halvvantarna, men jag blev lite missnöjd med avslutet så jag tänker göra om det innan ni får se dem. Men sen hade jag ändå lite garn kvar av Baby Cashmere så jag slängde ihop de här pulsvärmarna. Inget speciellt men ändå goa att ha på.

17 gram gick det åt. Egentligen är det konstigt att jag lyckats behärska mig och inte köpt mer av det här garnet för jag tycker verkligen det är ljuvligt, både att sticka av och att ha på. Skulle kunna tänka mig en hel kofta och om jag kommer mig för med att börja sticka yllebyxor så kanske detta skulle kunna vara en bra kandidat och... nämen, hejda dig nu då. Särskilt som mitt vanvettsstickande  igår bråkade med fingret som hakar upp sig igen. Jaja, det var det förbaske mej värt!!!


Och jag tänker påbörja en stickning att ta med till mamma. Bastuträsk! Jag kan inte låta ett enda finger bestämma över hela mig, liksom.

2 kommentarer:

  1. Listor! Jag älskar listor! Det är klart stress-reducerande att göra en lista och sedan bocka av det som är gjort. Även om det bara är "sätta frimärke å brev"!

    SvaraRadera
  2. ...och nu blev det visst så att jag skrev exakt likadant om dig. Sorry!

    SvaraRadera