söndag 3 mars 2013

Vilka dagar!

Ser att det var många dagar sen sist - men det är ju sol och blå himmel! Min sticklust är för ögonblicket obefintlig - jag tror det är någon sorts Tröskel. Jag vill absolut inte ta itu med sista UFO:t och på något vis lyckas jag ändå inte riktigt kliva över det och börja med något annat.

Men mest är det nog solen. Den där underbara gula... Nästan all is och snö är borta runt mitt hus, droppandet i förrgår var så högljutt att jag undrade vad det var för konstigt ljud och den blänkande silvervägen till min systers stuga är åter bara en lantlig och skumpig väg.

Idag hängde jag ut en lakanstvätt i solen sken - första utomhustorkade tvätten i år!


Sen stack jag iväg och sågade ved med kläm och energi. Den onda armbågen klarar sig bättre nu, vet inte om det beror på att jag sågar mer med vänster arm nu i stället eller om om höger arm börjat bli lite stabilare av sig. Kanske hjälper det att jag inte stickar? nej, absolut inte - så kan det inte vara.

Och så har jag jagat pallkragar. Tips, någon? Hittade på Jula, men på "mitt" Jula var de slut. Jo, jag hittade på andra ställen också men till priser som verkade rätt överdrivna.

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK och där somnade jag visst nästan, kanske av mitt eget inlägg. All denna friska, soliga luft ... blir nog sängen tidigt idag.

2 kommentarer:

  1. Åh, härlig bild! Inser att det jag ska köpa FÖRST av allt till stugan är en tvättmaskin så att jag också...nej, där gick jag nog för långt...

    SvaraRadera
  2. ...vi köpte begagnade kragar på Granngården till överkomligt pris. Och jag målade allihop i stugrött...Du ser dom på bild hos mig.

    SvaraRadera