fredag 8 mars 2013

Hurra för Garnkorgen!!!

Tänk att jag hann få rundstickan - den låg där så snällt i brevlådan när jag kom från skogen. Och då ska man veta att jag beställde den relativt sent på dagen igår, efter lunch i alla fall. Det är inte första gången heller, jag har alltid fått allt jag beställt snabbt som blixten från Garnkorgen.se, vilket är kanon för sådana velepottor som mig som inte kan bestämma mig och sen bestämmer mig och vill börja igår.

Vilken lättnad, nu kan jag sticka vidare på min kofta utan att stöka med en massa olika stickor.

Glad att jag valde kabeln som är 150 cm lång, för i det här läget var det ändå inte mycket till godo. Färgerna är förstås helt fel på den här bilden - i förra inlägget var de mer rätt. Inte var det någon vidare snygg komposition heller, med den randiga duken under. Jaja. Jag tänker inte göra om det - ni lär väl få se den här koftan ett antal gånger till framöver... Ska försöka ta ett lite piffigare foto nästa gång.7 kommentarer:

 1. Försökte kommentera den förra bilden men blogger och jag ville inte riktigt lika, så superfin din kofta blir!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina färger! Blir en snygg kofta! Jag kör mest med Knitpro's kablar, de kan man skarva vid behov =) Ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, Garnkorgen är supersnabba!
  Tack för din krya på dig hälsning!
  Hoppas du mår bättre också!

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar inne hos mig, jag har anmält vad som har hänt och även tagit kontakt med de som budat på min bild, de blev tacksamma över informationen.
  Din kofta ser ut att bli jättefin, gillar de fina färgerna.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 5. Tror att det blir en fantastisk kofta!

  SvaraRadera
 6. Det är ett smart sätt att göra koftor på! Gillas!
  Tack för titten på min blogg!

  SvaraRadera
 7. Garnkorgen är så himla bäst, alltid snabb och rapp! Men du koftan!!!! den ser helläcker ut, man blir glad av den, ska bli spännande att se sen i färdigt tillstånd!

  SvaraRadera