torsdag 14 februari 2013

Vantarna räddade

Vantarna som gick i samma tvättmaskin, stickade i samma garn som mössan i förra inlägget lyckades jag forma till någorlunda i alla fall, händerna går in.


Lite lätt plank-aktiga, men de mjuknar nog när jag använt dem en stund. Garnet var Eskimo, jag stickade med stickor nr 10 och till vantarna och blomkrukan gick det åt 300 g.


Det lite tunnare ullgarnet som jag stickade de gula sockorna i passar nog egentligen bättre till tovade vantar. Fint om man kan hålla i ratten t.ex.

Igår hade jag tänkt vila men jag orkade liksom inte ta mig för det... huvudet värkte. I morse tänkte jag några mindre lady-like fraser när jag vaknade för huvudet var lika sammanbitet värkande - men med frukost i magen, en mysig brasa och en lååååång stund med att läsa trevliga bloggar (tack alla, det är så roligt att läsa era bloggar och se allt vackert, roligt, trevligt ni åstadkommer!) så är jag nu på G och huvudvärken har mer eller mindre släppt. Voltaren på armbågen och om en stund leker livet... Ska göra en snabbstädning och sen ut i skogen.

Stora hjärte-kramar till alla idag!       

4 kommentarer:

 1. Skogstur låter skönt - eller inte. För djup snö för min smak :D
  Hoppas värken försvinner snart!

  Jo, jag tänkte -hur gör vänsterhänta?
  Tror jag kom på det för resultatet blir bra.
  (med mönsterstickningen, alltså)

  Snygg färg på vantarna!!

  SvaraRadera
 2. En stor Alla Hjärtans-kram till dig också!!!

  SvaraRadera
 3. Nu har jag tagit mig friheten o lagt mig som följare. Vilken mysig sida o vilka härliga vantar men vad stora innan. Kul att du hittade mig. Önskar en fortsatt mysig Alla hjärtans dag kram Beijan

  SvaraRadera
 4. Ett par av mina favoritvantar är stickade i Eskimo och tovade, men krömp inte alls så mycket. Eventuellt var jag bara hårdhänt i handtvätt? Tovade och täta vantar är mumma för händerna!
  Jobbigt med starten, hoppas du fick fint i hemmet och en skön sväng i skogen!

  SvaraRadera