onsdag 30 januari 2013

Bildbevis

Inte världens jämnaste stickning - men nu är de klara och det är väl inte så många som tänker kravla runt på golvet och skärskåda mina sockor med lupp (hoppas jag verkligen, inte för att det skulle störa mig om de såg ojämnheten utan för att det skulle vara så besvärligt att ha någon kring fötterna hela tiden).

Stickade i Baby Ull, 100 % merinoull. Exakt 80 gram gick det åt.


Och här kommer, igen, mitt nya motto: "vantar och sockor ska stickas två och två, det blir roligare så!", för jag får tyvärr erkänna att det var ap-tråkigt att sticka den här andra-sockan. Men nu glömmer vi det och kastar oss (oss? nu har jag väl ändå drabbats av övermod) över nästa projekt!

Tihi!

8 kommentarer:

 1. Sådär har jag det, en eller två som granskar sockorna hela tiden, livrädd att snubbla, eller stiga på dem. =)
  Härligt att strumporna är klara! På näste UFO nu bara, jag slier på här hemma, men det går inte så fort. Drömmer om de nya stickorna som ska få flytta hit. Och när ett kilo ur garnlagret gått åt så ska det få komma ett fint nystan zauberball, belöningssystem är det bästa som finns!

  SvaraRadera
 2. Second sock syndrome (eller Second mitten syndrome) är tillstånd som ska tas på allvar.... Men sockarna blev väldigt fina! Tänk att bara sno ihop lite mönster så där!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Och precis, vem skärskådar maska för maska?
  Jag har just gått andra vägen; sitter och stickar en enda vante med fem strumpstickor för första gången på hur länge som helst...Lite kul nu men kommer väl att drabbas av second mitten syndrome så småningom.

  Tihi, right back att you! :-D

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte tro att jag skrev två t i at! :-D

  SvaraRadera
 5. Jättefina! På bilden ser de inte ett dugg ojämna ut.

  SvaraRadera
 6. Tack för de fina kommentarerna. Hon är fin min lilla tös och visst har hon blivit lång, men som längst tycker jag hon är när hon ligger utsträckt i sängen i pyjamas, vet inte om det är att den är ett helt plagg som gör att hon ser så lång ut. Vänta du, du kanske blir farmor när som helst, jag tror att jag och din ena son är lika gamla. Annars kan du få komma hit och va lite extra farmor.

  SvaraRadera