tisdag 4 december 2012

Tjoho!

Jag har en kompis som lagt ett speciellt filter i epost-hanteraren för mig, bockat i att jag aldrig skriver skräp (det kan ju ifrågasättas förstås :-) och att mina mail alltid ska hamna i inboxen - ändå trillar mina mail ibland in i skräpboxen. Det där har gjort att jag numera drabbas av en vag obehagskänsla varje gång jag skriva ett ämne till mina mail - likadant här på bloggen. 

Med epostbreven har vi inte kunnat hitta något mönster. "Idag är det tisdag" kan gå bra, men "Idag är det torsdag" kanske klassas som skräp. Jaja, det kan ju vara något jag skriver i brevet också, jag brukar ju skriva massor med oanständigheter och svordomar... (eller hur)

Min biltur till byn igår kunde blivit avbruten innan den hunnit starta - det var så halt att jag höll på att inte komma ut på vägen ens. Men jag tog sats och till slut gick det så bra att jag nästan åkte ned i diket på andra sidan vägen. Sen gick det som en dans, en liten sväng hit och en liten sväng dit - som tur var hade någon god själ sandat i krokebacken som avslutar min lilla väg mot samhället. 

Idag ska jag ingenstans, på sin höjd en promenad, så let it snow, let it snow, let it snow... Jag stickar vidare på min lilla kjol, funderar på om jag har tänkt ha den så här:

eller så här:

Jag får säga som folk alltid skriver på Tradera "den är finare i verkligheten". 

Jo, måste berätta, jag utökade mitt teknikägande med en liten högtalare. När jag ska sova lyssnar jag på en bok och löser korsord, men det har varit så krångligt med hörlurssladden. Visst ser den lustig ut, eller kanske lite som en läskig fästing?

Har börjat fundera på hur jag ska fira det när jag passerar 5000 besökare här på bloggen. Lotteri, kanske... 

Nu har nog disken blivit lättdiskad i det heta vattnet - here I come.

3 kommentarer:

 1. Ja det är inga problem att få trollet ur sängen när det finns paketkalender, det är det första hon säger på morgonen.. :)Tänk om man hade fått en garnkalender, ett litet nystan eller garnrelaterad pryl i 24 dagar.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en helt lysande idé! Undrar om jag kan få mina söner att ordna en sådan till mig nästa år... :-)

   Radera
 2. Men kära någon, jag lyssnar på hörbok och löser Sudoku, lite yrkesskadad där, men samma tema som du ändå. Har inga problem med sladden, den virar så nätt upp sig kring halsen... :-D
  Tjoho verkar ofarligt men de där spamfiltren kan vara lite nyckfulla, inte helt fel att titta i skräplådan ibland.

  SvaraRadera