fredag 26 oktober 2012

Inte ens en tummetott

I morse insåg jag att jag inte ville gå ut utan vantar - men var är de? jag hittade inte ens en tummetott. Har jag råkat kasta fel låda/kasse på tippen?

Som ni förstår blir det inget finlir, jag tänker sticka ett par gladvantar i raggi, fort och lätt som en plätt.


Annars har jag satsat lite på mig själv det sista. Heppo.se hade välj 3 betala för 2, så bland annat blev det ett par rejäla kängor som kan hålla småtårna varma och också skydda dem lite mot hänsynslöst nedfallande vedklabbar.

Som ni ser sken solen här idag men jag vet inte om jag har en förkylning på G, här sitter jag utmattad på trappan efter att ha gjort ingenting en stund. Hämtade posten, ja, det gjorde jag i alla fall. I morse satte jag in grötkarotten i mikrovågsugnen men hade glömt lägga i några havregryn, jag skulle ha förstått då att jag borde återgått till sängen direkt. Nej, jag hann sansa mig innan jag startade kokningen av denna något tunna gröt, men det var vääääldigt nära...

Och så ett hårspänne, det här är min favorit nr 1 nu - det är två kammar som sitter ihop med elastiska pärlband så på tio sekunder kan man göra en hästsvans, knut eller bara så här:
Fint va? När jag ser den här bilden tänker jag att jag nog får sluta inbilla mig att jag egentligen är kortklippt. :-)

Nej, vantar var det ju. Hoppas ni får en bra fredagskväll!

1 kommentar:

  1. Skrev lång kommentar som Blogger slarvade bort... :-(
    Kort varianten: Bra med goa vantar, härliga skor och långt, tjusigt hår du har!

    SvaraRadera