onsdag 8 augusti 2012

Bruce Springsteen - är det likt?

Vad tycker ni? Hoppas min beställare tycker det är likt i alla fall... Mössan alltså, inte modellen...


http://www.lastfm.se/music/Bruce+Springsteen/+images/20862835

Ska fästa trådarna men sen ska jag steka kantareller - hyresvärden kom med en påse för en stund sedan. Ville inte tala om var han plockat dem :-), men jag är lika glad ändå.

2 kommentarer:

 1. Japp, spitting image!
  Jag hittade fem kantareller alldeles själv idag... men vi har till slut hittat "ett ställe", hemligt som bara den, men det är andra grinden på vänster sida på Svenljungavägen, räknat från röda stugan... :-D

  SvaraRadera
 2. Det jag inte förstår är att jag inte sett dina inlägg innan, det har liksom inte uppdaterats vid mig, märkligt. Nu får jag skylla på seg dator, den orkar bara nån blogg sen hänger den sig och jag får stänga av och så brukar jag få en liten kille som ropar på mommo hela tiden också och ja då blir det ännu mindre bloggat.
  Migrän, inte kul alls, tur du hann få stopp på eländet innan det blev alldeles för jobbigt. Mössan har du ju lyckats med trots seghet av den där migränen.
  Har du en son i Florida? jag som tycker England är långt bort ska ju inte klaga då. Men visst är det tungt att de är så långt bort, att man inte bara kan knata över o säga hej.
  Du din hyresvärd ska du vara rädd om, få kantareller hemburet så där är ju guld värt det. :)

  SvaraRadera