fredag 3 februari 2012

Min vinst kom idag

Grön och precis lagom stor matlåda - den får mig att tänka på sommarutflykter med en sval och god sallad. Ja, sval och god för locket är en kylklamp! Den ska strax in i frysen så den är redo. Upp till 7 timmar lär maten hålla sig kall i lådan.


Det var trevligt att den låg i brevlådan för jag känner mig lite nedslagen idag - har drabbats av en sådan där extraordinär mamma-värk och längtar efter mina söner så det gör ont. Men det visade sig vara ett lyckat drag att jag ställde in resan i helgen, pratade med en trött son som nog skulle bli tvungen att jobba både kväll och helg i några dagar.

Härliga saker att tänka på idag: sticklingar, blommor, vår, cykelutflykt, picknick på stranden, sol... Med den hastighet som januari tog slut så dröjer det inte länge!

2 kommentarer:

  1. åh så skönt med lite positivt tänkande. Och visst är våren nära. Innan man vet ordet av så är det dags att sätta fröer och hoppas grönsakslandet blir fint i år. För det blir tre nya bäddar i pallkragarna som fått lagom höga ben så vi slipper krypa omkring på marken och mota jordlopporna på ruccolan...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter fantastiskt - man ska vara rädd om ryggen! Och nej, det är inte långt borta, vissa saker försår man väl redan i februari har jag för mig? kanske skulle balkongodla i år...

      Radera